Oppsett av Danalock i Unloc-appen

Hvordan kobler jeg Danalock til Unloc?

Oppdatert over en uke siden

Danalock-låsen må kalibreres i Danalock-appen før den kan registreres i Unloc-appen. Etter kalibreringen er gjennomført vil det kun være nødvendig å bruke Unloc-appen.

Påse at Danalock-låsen er montert korrekt før du setter den opp i appen. Du kan lese mer om montering her.

Dersom du allerede har satt opp låsen i Danalock-appen (og kun skal koble den til Unloc) kan du hoppe til steg 9.

Steg 1: Last ned Danalock-appen.

iOS (Apple): Du kan laste ned Danalock-appen til iOS her.

Android: Du kan laste ned Danalock-appen til Android her.

Godkjenn alt av tillatelser, dersom appen spør om det. Les mer om du ulike appene her.

Steg 2: Opprett en brukerprofil i Danalock appen ved å klikke på “Register” i nedre høyre hjørne. Benytt ønsket epost og passord.

Steg 3: Koble låsen til Danalock-appen.

Klikk på “Menu” og “Legg til ny enhet” fra menyen, koble deretter til Danalock-enheten.

Dersom det dukker opp flere låser på listen; trykk på øyet ved siden av navnet. Danalock-låsen vil begynne å blinke hvis det er riktig lås. Du kan også sjekke serienummeret på baksiden av batterilokket på din enhet.

Steg 5: Gi ønsket navn til låsen din. For eksempel “Ola Hermansen H102" eller “Garasje blokk A”.

KALIBRERING I DANALOCK-APPEN

Steg 6: Kalibrering av låsen i Danalock-appen.

Velg låsen du nettopp har lagt til i appen. Trykk på “Device” og deretter “Calibration” i innstillingene. Gjennomfør en “Manual Calibration” for å onboarde låsen:

1. Vri Danalock-låsen til ulåst (åpen dør) posisjon og trykk på den grønne knappen - Lagre ulåst posisjon (Save unlocked position).

2. Vri Danalock-låsen til låst posisjon (låst dør) og trykk på den røde knappen - Lagre låst posisjon (Save locked position).

3. Gjennomfør deretter en Test Kalibrering (Test calibration) for å se at alt fungerer som det skal.

Steg 7: Skru på Ende til Ende opplåsning (end-to-end operations) i under “Device” i “Settings”. Dette er for å sikre at låsen vris fullstendig rundt i låsen.

Steg 8: Oppdatert Danalock-låsen til den nyeste Systemoppdatering (hvis tilgjengelig). Velg “Firmware upgrade” under "Device".

KOBLE DANALOCK TIL UNLOC-APPEN

Steg 9: Last ned Unloc-appen fra Google Play eller AppStore, og opprett en ny brukerprofil. Les mer om hvordan du kan laste ned appen her.

Steg 10: I Unloc-appen, trykk på "Innstillinger" i nederste høyre hjørne. Klikk deretter på “Legg til privat lås”, velg “Danalock” og klikk videre for å koble til.

Steg 11: Du vil bli videreført til Danalock sin nettside; Logg inn med din Danalock-brukerkonto (epost og passord du opprettet i Danalock-appen i steg 2). Godkjenn at Unloc AS skal ha tilgang til din Danalock-lås ved å trykke på “Authorize”. Låsen vil nå dukke opp i Unloc appen.

Til daglig trenger du kun Unloc-appen for å åpne, låse og dele tilgang til dine låser. Du trenger kun Danalock-appen dersom du skal endre innstillinger på låsen, for eksempel kalibrering. Vi anbefaler derimot at du beholder Danalock-appen på telefonen din.