Montering av Danalock V3 SCANDI på privatdør

Hvordan installerer jeg Danalock V3 SCANDI?

Oppdatert over en uke siden

Monteringen av Danalock V3 avhenger av hvilken låsemekanisme du har på døren. Danalock er laget for å være kompatibel med alle dører, men installasjon kan variere.

SCANDI-mekanismen er den vanligste i Skandinavia, og dersom du har kjøpt en Danalock V3 SCANDI vil den medfølgende bruksanvisningen i esken omhandle denne låstypen. Du kan laste ned brukerveiledningen fra Danalock ved å klikke her (automatisk nedlastning).

Monteringsvideo av V3 SCANDI finner du her:

Etter montering på døren, må låsen kobles sammen med Danalock og Unloc appen.

Ulike problemstillinger ved montering av Danalock V3:

De medfølgende skruene er for korte til å feste sylinderen i låskassen

Du kan forsøke å benytte de originale skruene som ble skrudd ut av låsen. Dersom også disse skruene er for lange/korte - vil du måtte kjøpe nye skruer. Ta kontakt med din lokale jernvarehandel eller låsmontør.

Låsen min ligner ikke på brukerveiledningen

Du kan se hvordan type lås du har ved å se på selv låskassen. Dersom du er usikker på hvordan låssystem du har - ta kontakt med oss så hjelper vi deg. Gjennom Unloc Store selges kun Danalock V3 SCANDI, dersom du har en EURO eller ASSA 2000-2006 mekanisme finnes det egne Danalocks for disse dørene. Du kan lese mer om dette på Danalock sin nettside ved å klikke her.