FAQ - ofte stilte spørsmål
Hvor kan jeg laste ned Unloc-appen?

Unloc-appen til iOS (Apple) og Android

Unloc avatar
Skrevet av Unloc
Oppdatert over en uke siden

Du kan laste ned Unloc-appen fra Google Play (Android) og iOS (Apple).

• Last ned Unloc til Android ved å klikke her. (Kompatibel med iOS 10.0+)

• Last ned Unloc til iOS (Apple) ved å klikke her. (Kompatibel med OS 5.0+)

Merk at låsen må settes opp i appen til leverandøren før den legges til i Unloc-appen.

iOS (Apple): Kompatibel med alle iPhones og iPads som kjører iOS 12.4 og nyere. Du kan laste ned Danalock-appen her.

Android: Kompatibel med alle nye Android -telefoner og -tabletter, som kjører Android OS versjon 6.0.1 (Marshmallow) og nyere. Lollipop (Android 5.0) støttes også, men kan ha noen forsinkelser på Bluetooth -kommunikasjonen. Du kan laste ned Danalock-appen her.

iOS (Apple): Kompatibel med alle iPhone og iPads som kjører iOS 10.0 og nyere. Du kan laste ned Danalock-appen her.

Android: Kompatibel med alle nye Android -telefoner som kjører Android OS versjon 5 eller nyere. Du kan laste ned Futurehome-appen her.