Oppsett av Stansefabrikken i Unloc appen

Stansefabrikken sin Advance-serie postkasser med støtte for IDBOX IQ kan enkelt kobles til Unloc-appen. Postkassene må settes opp i IDBOX IQ-appen før de kan registreres med Unloc. Etter at registreringen er fullført, er det ikke nødvendig å bruke IDBOX-appen.

Steg 1: Last ned IDBOX IQ-appen på mobiltelefonen din.

Steg 2: Opprett en brukerprofil i IDBOX-appen ved å klikke på "Registrer nå" nederst på skjermen. Bruk det samme telefonnummeret i IDBOX- og Unloc-appen.

Steg 3: Klikk på "LEGG TIL IDBOX" eller "ADD IDBOX"

Steg 4: Velg postkassen din. Hvis flere postkasser vises på listen, kan du bruke chipen for å få den til å vises øverst på listen.

Steg 5: Gi postkassen et navn/adresse.

Steg 6: Klikk på innstillingsmenyen ved siden av postkassen du ønsker å legge til i Unloc-appen.

Steg 7: Velg "Administrer tilganger til bedrift" og huk av for "Ja" for Unloc.

KOBLE IDBOX TIL UNLOC-APPEN

Steg 8: Last ned Unloc-appen fra Google Play eller App Store og opprett en ny brukerprofil. Les mer om hvordan du laster ned appen her. Bruk det samme telefonnummeret i IDBOX- og Unloc-appen.

Steg 9: I Unloc-appen, trykk på "Innstillinger" i nederste høyre hjørne. Klikk deretter på "Legg til privat lås", velg "Postkasse fra Stansefabrikken" - fortsett for å koble til.

I det daglige trenger du bare Unloc-appen for å åpne, låse og dele tilgang til låsene dine. Du trenger bare IDBOX-appen hvis du vil endre innstillingene for postkassen eller tilgang. Vi anbefaler imidlertid at du beholder IDBOX-appen på telefonen din.