Jeg skal flytte - hva gjør jeg med låsen?

Hvis du skal flytte, kan den nye eieren overta styringen av låsen uten å måtte fjerne Danalock fra døren.

Steg én - Slett låsen fra Danalock-appen

Fra hovedmenyen i Danalock-appen, klikk på "Enhet" nederst til høyre. Velg "Slett enhet" og bekreft ved å klikke "Ok".

Steg to - Slett låsen fra Unloc-appen

I Unloc-appen: Velg innstillinger nederst til høyre, deretter "Danalock" under Låser. Velg din Danalock-konto fra listen og klikk på "Oppdater tilkobling". Låsen er nå fjernet fra din Unloc-app.

Steg tre - Ny eier
Den nye eieren av låsen kan deretter laste ned Danalock-appen på sin telefon og opprette sin egen brukerprofil. De kan så legge til Danalock-kontoen i Unloc-appen.

Du kan bruke den samme brukerprofilen i både Danalock-appen og Unloc-appen hvis du skal installere Unloc på et nytt sted senere.