Artikler om: Hardware

Installasjon av Danalock V3 SCANDI på privatdører

Installeringen av Danalock V3 avhenger av hvilken låsemekanisme du har på døren din. Danalock er designet for å være kompatibel med alle dører, men installasjonen kan variere.

SCANDI-mekanismen er den mest vanlige i Skandinavia, og hvis du har kjøpt en Danalock V3 SCANDI, vil bruksanvisningen i boksen handle om SCANDI-versjonen. Du kan laste ned bruksanvisningen fra Danalock ved å klikke her (automatisk nedlasting).

Monteringsvideo av V3 SCANDI finner du her:

Etter å ha montert Danalock på døren, må det kobles til Danalock- og Unloc-appen. Det kan du lese mer om her.

Oppdatert på: 16/10/2024