Hvordan resetter jeg Danalock V3 til fabrikkinnstillinger?

Det kan være nødvendig å tilbakestille Danalock til fabrikkinnstillinger hvis låsen selges, du skal flytte, eller noen andre skal administrere låsen. Du kan enkelt gjøre dette gjennom Danalock- og Unloc-appen.

Trinn 1: Logg inn med din brukerprofil i Danalock-appen. Velg låsen du vil tilbakestille, og klikk deretter på "Enhet".

Trinn 2: Velg "Slett enhet" nederst i listen - bekreft ved å trykke "Ok".

Trinn 3: Låsen må nå fjernes fra Unloc-appen. I Unloc-appen velger du "Innstillinger". Klikk deretter på "Danalock" under låsene dine.

Trinn 4: Klikk på Danalock-kontoen din (e-postadressen), og deretter "Oppdater tilkobling". Etter at tilkoblingen er oppdatert, vil Danalock bli fjernet fra Unloc-appen.

Trinn 5: Etter at låsen er fjernet fra både Danalock- og Unloc-appen; bruk tuppen av en binders til å trykke på knappen på toppen av Danalock 10 ganger. Et rødt lys indikerer at tilbakestillingen er fullført.

Trinn 6: Danalock er nå tilbakestilt og kan settes opp som en ny enhet. Klikk her for å se hvordan du kan sette det opp som en ny enhet.