Hvordan oppdaterer jeg firmware på min Danalock?

Danalock trenger jevnlige oppdateringer - dette kan enkelt gjøres gjennom Danalock-appen.

Sørg for at du er nær Danalock før du starter. I Danalock-appen; klikk på låsen du vil oppdatere, deretter "Enhet". Velg "Fastvareoppgradering" fra listen. Hvis det er en ny systemoppdatering tilgjengelig, vil den bli lastet ned via internett - klikk på "Oppgrader fastvare" og "Server".

Ikke lukk appen mens systemoppdateringen lastes ned eller mens låsen oppdateres.