Artikler om: General

Hvordan få nøkler

Unloc kan ikke opprette nøkler på vegne av låseiere. Generelt er det styret i bygget ditt som er ansvarlig for å distribuere nøkler til beboerne.

Hvis du bor i en bygning som allerede bruker Unloc, men du ennå ikke har mottatt nøklene dine i Unloc-appen, må du kontakte styret direkte og be dem gi deg tilgang til de aktuelle dørene.

Trenger du tilgang til en dør i et kontorbygg må du kontakte de som administrerer tilganger på kontoret.

Hvis du nylig har flyttet inn i en bygning som bruker Unloc, vil du som ny eier vanligvis motta dine digitale nøkler etter det offisielle eierskiftet. Dette kan ta opptil to uker.