Artikler om: General

Hvordan er Unloc plattformen sikret?

Unloc Cloud kjører på Googles infrastruktur, og bruker Google Clouds sikkerhetsmodell. Googles sikkerhetsmodell inkluderer forsvar mot tjenestenektangrep og kryptering av all data under overføring.

Unloc bruker Googles Identity Services for brukerautentisering. Spesielt identifiseres Unloc-brukere ved hjelp av mobiltelefonnumre i E164 (internasjonalt) format. Unloc aksepterer ingen annen autentisering enn telefonnumre, og derfor lagres ingen passord. Telefonnumre blir verifisert ved hjelp av en 6-sifret SMS-kode sendt av Google.