Artikler om: General

Hvordan endrer jeg telefonnummer?

Profilen din er identifisert med telefonnummeret ditt og kan derfor ikke endres. Du må opprette en ny konto i Unloc-appen.

Hvis du har et nytt telefonnummer:

Logg ut av appen og logg inn igjen med det nye telefonnummeret ditt. Du vil nå ha en ny bruker knyttet til ditt nye telefonnummer.

Informer de som har delt nøkler med deg (styret i leilighetsbygget ditt, venner, jobb osv.) om at de må sende nøkler til ditt nye telefonnummer og slette nøklene knyttet til ditt gamle telefonnummer.

Koble til eventuelle låser du eier (f.eks. låsen på leilighetsdøren din) ved å gå til innstillinger, trykke på "legg til private låser", velge låsetypen din og logge inn med detaljene dine.

Oppdatert på: 16/10/2024