Hvordan bytter jeg batterier på Danalock V3?

Du kan se batterinivået for Danalock i Danalock-appen. Batterilevetiden varierer avhengig av bruk, men varer vanligvis i omtrent 1 år.

Her er oversettelsen til norsk:

Det er viktig at alle 4 batteriene byttes samtidig. Bruk kun standard CR123 litiumbatterier. Unnlatelse av å bytte alle batteriene samtidig eller å bruke en feil standard kan føre til overoppheting og eksplosjon. Les mer om dette emnet på Danalock her.

Trinn 1: Fjern Danalock V3 fra døren.

Trinn 2: Åpne batterirommet og dra i de to svarte stroppene for å frigjøre batteriene fra modulen.

Trinn 3: Bytt ut alle fire batteriene med nye, og lukk deretter lokket.

Trinn 4: Rekalibrer låsen:

Vri Danalock til ulåst posisjon og trykk på den grønne knappen - “Lagre ulåst posisjon”

Vri Danalock til låst posisjon og trykk på den røde knappen - “Lagre låst posisjon”.

Utfør en "Testkalibrering" for å se at alt fungerer som det skal.