Artikler om: Hardware

Hvordan aktiverer jeg automatisk låsning på Danalock V3?

Med Danalocks automatisk låsefunksjon vil døren automatisk låse seg igjen etter et visst antall sekunder. Denne funksjonen må settes opp og administreres i Danalocks egen app.

Først må du sørge for at du står nær Danalock-låsen. Naviger deretter til låsen du vil sette opp med automatisk låsing, og klikk på "Innstillinger". I menyen velger du "Automatisk lås" ved å slå på glidebryteren. Du kan velge hvor mye forsinkelse du ønsker på den automatiske låsen etter behov. For eksempel, hvis du velger 10 sekunder, vil døren automatisk låse seg 10 sekunder etter at den har blitt låst opp.

Etter at automatisk låsing er aktivert i Danalock-appen, vil funksjonen være aktiv til den deaktiveres.

Oppdatert på: 16/10/2024