Hva er Danalock V3?

Danalock er et solid digitalt lås som enkelt kan monteres på innsiden av døren din.

Siden Unloc støtter Danalock, kan alle med et Danalock bruke Unloc-appen for enkelt å åpne dører og dele nøkler.

Fordelen med å bruke Unloc er at du kan dele både permanente og midlertidige nøkler. Permanente nøkler til nære venner og familie. Midlertidige nøkler til håndverkere som trenger tilgang i løpet av dagen, og naboer som skal vanne plantene mens du er på ferie.

I tillegg er Unloc en åpen plattform, noe som betyr at den kan brukes med enhver type maskinvare. Hvis du for eksempel har et Danalock på hytta og Futurehome hjemme, kan du bruke Unloc til å administrere alle låsene fra én app.

Unloc samarbeider også med flere store tjenesteleverandører, blant annet City Maid og Schibsted’s “Helthjem”. Disse partnerne tilbyr deg å motta hjemlevering uten å være hjemme — ved å bruke Unloc-appen.

Med Danalock kan vanlige nøkler fortsatt brukes for de som ikke er komfortable med kun å bruke telefonen.

Unloc er gratis for privat bruk, og Danalock er kompatibel med de fleste skandinaviske låser. Batteriene varer i ca. 3-4 år.

Installasjonsvideo finner du her.

For mer informasjon kan du besøke Danalock sine hjemmesider.