Ulike feilkoder

Løsninger på ulike feilkoder og feilmeldinger i Unloc-appen.

Unloc avatar
Skrevet av Unloc
Oppdatert over en uke siden

Unloc-appen registrerer feilkoder knyttet til ulike scenarioer som kan oppstå i sammenkobling mellom lås og telefon. Under finner du mulige løsninger.

2998

Svekket Bluetooth-signaler mellom lås og app, timeout

• Påse du stå i nærheten av låsen før du forsøker å åpne den.

• Påse at Unloc-appen har alle tilgangene den krever. Klikk deg inn på Innstillinger i Unloc-appen, og velg "Tilganger" - alle punktene skal være grønne.

• Skru Bluetooth av/på

• Skru telefonen av/på

1012

Gammel versjon av Unloc

• Forsøk å oppdatere Unloc-appen i Google Play eller AppStore. Dersom problemet vedvarer, forsøk å slette appen og last den ned på nytt.

1093

Ikke tilgang til mobildata og stedstjenester

• Forsøk å skru på mobildata, og påse at Unloc-appen har tilgang til å bruke mobildata og stedtjenester- Innstillinger>App-tilganger (påse at alle felt er grønne).

• Merk at du i noen tilfeller må ha dekning for å kunne benytte Unloc-appen. Dersom du er i et garasjeanlegg, forsøk å åpne Unloc-appen utenfor for å laste ned nøkkelen - gå deretter inn i garasjen igjen.

1094

Ujevnheter i kommunikasjon mellom lås og Unloc.

• Gå til innstillinger i Unloc-appen, klikk deg inn på Låser>Danalock>Din konto, og “Koble fra konto”. Forsøk deretter å legge inn Danalock-kontoen på nytt. Merk at dette vil slette alle delte nøkler.

9001

Feil i WIFI-kommunikasjonen mellom lås og app.

Futurehome-låsene kommuniserer med Unloc via WIFI. Feilkode 9001 tyder på at låsen sliter med å oppnå en stabil kommunikasjon over nettverket.

Påse at selve låsen har tilstrekkelig med WIFI-signaler. Forsøk å restarte ruteren ved å trekke stikkontakten inn og ut. Ta kontakt med Futurehome dersom problemet vedvarer.

2418

Låsen får ikke vridd seg fullstending rundt.

• Skru på “Ende til Ende opplåsning" (end-to-end unlocking i Danalock-appen. Les mer her.

6208

6203

6400

6414

6404

Ujevne signaler mellom lås og app.

• Påse at du står utenfor riktig dør

• Forsøk å åpne døren via Unloc 1-2 meter fra døren, og beveg deretter mobilen rolig mot låsen.

• Tæpp låsen med telefonen

6400

Låsen må ha direkte kontakt med telefonen.

• Tæpp låsen med telefonen

2104

• Forsøk å slette appen, og deretter laste ned på nytt.

1093

• Forsøk å slette appen, og deretter laste ned på nytt.

2204

• Forsøk å restarte appen, og sku bluetooth av/på.

2315

Ved feil på privat dør, forsøk å løsne på et av batteriene, fest det deretter igjen. Forsøk så med en oppdatering av låsen, les mer her.

2215

• Forsøk å restarte appen, og sku bluetooth av/på.

Dårlig signalstyrke / bra signalstyrke

• Forsøk å restarte appen

Fremdeles ikke løst?

Dersom problemet vedvarer, vennligst kontakt support ved å trykke på "hjelp". På pc: trykk på den turkise boblen i nederste høyre hjørne.

Bruk backup-løsning for å få åpnet døren:
Vanlig nøkkel, nøkkelkort, eller liknende.
Be noen om å åpne for deg (en nabo, kollega, etc).