Oppsett av Stansefabrikken i Unloc-appen

Hvordan kan jeg koble Stansefabrikken Advance til Unloc?

Oppdatert over en uke siden

Postkasser fra Advance-serien til Stansefabrikken med støtte for IDBOX IQ kan enkelt kobles til Unloc-appen. Postkassene fra Stansefabrikken må settes opp i IDBOX IQ-appen før de kan registreres med Unloc. Etter registreringen er gjennomført, vil det kun være nødvendig å benytte Unloc-appen.

Steg 1: Last ned IDBOX IQ-appen til din mobiltelefon.

Steg 2: Opprett en brukerprofil i IDBOX appen ved å klikke på “Register deg nå” nederst på skjermen. Benytt samme telefon-nummer i IDBOX- og Unloc appen.

KOBLE POSTKASSEN TIL IDBOX-APPEN

Steg 3: Klikk på "ADD IDBOX" eller "Legg til IDBOX"

Steg 4: Velg din postkasse. Dersom det dukker opp flere postkasser på listen kan du bruke brikken for for å få den til å dukke opp på toppen.

Steg 5: Gi postkassen et navn/adresse og legg til.

Steg 6: Klikk på tannhjulet som står opp til høyre på postkassen din.

Steg 7: Velg Administrer tilganger til bedrift, og huk av "Ja" for Unloc.

KOBLE IDBOX TIL UNLOC-APPEN

Steg 8: Last ned Unloc-appen fra Google Play eller AppStore, og opprett en ny brukerprofil. Les mer om hvordan du kan laste ned appen her. Benytt samme telefon-nummer i IDBOX og Unloc appen.

Steg 9: I Unloc-appen, trykk på "Innstillinger" i nederste høyre hjørne. Klikk deretter på “Legg til privat lås”, velgPostkasse fra Stansefabrikken” - klikk videre for å koble til.

Til daglig trenger du kun Unloc-appen for å åpne, låse og dele tilgang til dine låser. Du trenger kun IDBOX-appen dersom du skal endre innstillinger eller andre tilganger på postkassen. Vi anbefaler derimot at du beholder IDBOX-appen på telefonen din.