Gå til hovedinnhold
Alle samlingerKrasjer appen?
Kan du ikke åpne appen?
Oppdatert over en uke siden

Vi fant et teknisk problem som førte til at noen få brukere ikke fikk tak i nøklene sine i appen. Dette er nå fikset!

PS: Det skal være fikset automatisk, men hvis ikke kan det hende at du må reinstallere appen før det fungerer. Altså å slette appen, for så å laste den ned fra App Store igjen.

Jeg forstår at denne hendelsen kan være kritisk i mange tilfeller, så jeg beklager bryderiet! Vi sørger for å legge inn et ekstra lag med sikkerhet for å forhindre at slikt skjer igjen.

Kris

Founder CEO