Unloc Store
Hva er inkludert i bestillingen?

Hva er inkludert i en bestilling på Unloc Store? (Luado)

Oppdatert over en uke siden

I Unloc Store er montering inkludert i prisen ved kjøp av en Danalock V3 Scandi Bluetooth lås. Monteringen gjennomføres av sertifiserte montører fra Luado.

I ordrebekreftelsen fra Unloc Store vil du motta en lenke til Luado sin nettside der du kan booke tid for installering. Du velger et monteringstidspunkt som passer deg, montør tar med seg låsen.

Danalock V3 Scandi Bluetooth er produsert for å passe til alle nordiske dører, men det kan derimot være enkelte unntak. Dersom det er en krevende installering kan det påløpe ekstra kostnader - dette vil du bli informert om i forkant av kjøp.