Administrasjon for styremedlemmer
OBOS-nøkkel materiale
Maler for å informere beboere om at Unloc er klar til bruk

Denne artikkelen tilbyr maler for kommunikasjon som informerer beboere om OBOS Nøkkel via e-post, SMS og Facebook gruppe.

Kris Riise avatar
Skrevet av Kris Riise
Oppdatert over en uke siden

På denne kom i gang siden hjelper vi dere å forsikre at beboere er klare over muligheten de har til å bruke digitale nøkler med OBOS Nøkkel. Kopier teksten under og tilpass den til deres behov. Om dere ønsker kan dere inkludere et av bildene. Da er det bare å trykke på bildet, høyreklikke, og lagre det.

SMS

Hei <NAVN> 👋🏼

Visste du at du kan bruke digitale nøkler til <navn på borettslag> sine hoveddører? <X%> av beboere har allerede kommet i gang.

Last ned Unloc appen her: unloc.app/dl, logg inn med ditt telefonnummer, og gi enkelt adgang til gjester.

Vennlig hilsen, Styret

E-post

Emne

Det har blitt enklere å håndtere dine nøkler i <navn på borettslag>

Hovedtekst

Kjære beboere i <navn på borettslag>,

Visste du at du nå kan bruke digitale nøkler på våre delte inngangsdører? Med OBOS Nøkkel er dine nøkler nå tilgjengelige på din telefon i én og samme app. Dette gjør det også enklere å invitere og gi tilgang til gjester: Deling av nøkler er så enkelt som å sende en tekstmelding.

Last ned Unloc appen her: unloc.app/dl og registerer deg med ditt telefonnummer. Dine nøkler vil umiddelbart være tilgjengelige for deg.

Les mer om OBOS Nøkkel her.

Vennlig hilsen,

Styret

Facebook Gruppe

Heisann 👋🏼

Visste du at du nå kan bruke digitale nøkler på våre delte inngangsdører? 🔑📲

Med OBOS Nøkkel er dine nøkler nå tilgjengelige på din telefon i én og samme app. Dette gjør det også enklere å invitere og gi tilgang til gjester: Deling av nøkler er så enkelt som å sende en tekstmelding.

Last ned Unloc appen her: unloc.app/dl og registerer deg med ditt telefonnummer. Dine nøkler vil umiddelbart være tilgjengelige for deg.

Les mer om OBOS Nøkkel her.

Vennlig hilsen,

Styret

Bilder