Administrasjon for styremedlemmer
Unloc's control center
Endre tilganger og rettigheter i kontrollpanelet

Endre tilganger og rettigheter i Unlocs kontrollpanel

Oppdatert over en uke siden

I kontrollpanelet kan du enkelt endre tilgangene og rettigheter til brukere.

Steg 1: Logg inn i kontrollpanelet ved å klikke her.

Steg 2: Skroll ned til du finner brukeren du skal endre tilgangen til. I kolonnen øverst har du en oversikt over de ulike dørene i bygget. Trykk enkelt på knappene loddrett bortover for å redigere brukernes tilganger. Dersom knappen er grå tilsier det at brukeren ikke har tilgang.

Ordinær permanent tilgang til døren. Brukere med denne tilgangen har kun tilgang til å åpne/låse døren.

Tilgang til døren, i tillegg til delerettigheter. Brukere med denne tilgang kan dele tilganger til den valgte døren videre.