Administrasjon for styremedlemmer
Unloc's control center
Ulike funksjoner og tilganger i kontrollpanelet

Oversikt over funksjoner og tilganger i Unlocs kontrollpanel

Unloc avatar
Skrevet av Unloc
Oppdatert over en uke siden

Ordinær permanent tilgang til døren. Brukere med denne tilgangen har kun tilgang til å åpne/låse døren.

Tilgang til døren, i tillegg til deletilgang. Brukere med denne tilgang kan dele tilganger til den valgte døren videre.

Problemer med nøkkelen. Ta kontakt med support.

Huk av "Notify users" dersom brukeren skal varsles om den nye tilgangen.

Dersom brukeren ikke har Unloc fra før, vil vedkommende få en SMS med informasjon. Dersom det er en tidligere Unloc-brukere vil det varsles i appen.

Klikk på "Access" for å gi tilgang til alle dørene i bygget, og "Access with sharing" for å gi deletilgang til alle dørene i bygget.