Legge til en bruker i kontrollpanelet

Hvordan legger jeg til en bruker i kontrollpanelet til Unloc?

Unloc avatar
Skrevet av Unloc
Oppdatert over en uke siden

I kontrollpanelet kan du enkelt legge til brukere som skal ha permanent tilgang.

Steg 1: Logg inn i kontrollpanelet ved å klikke her.

Steg 2: Klikk på "Add user"

Steg 3: Legg til brukeren(es) telefonnummer og navn i feltet på venstre side. Navnene som settes i kontrollpanelet vil kun vises der. Dersom det ikke legges til navn, vil navnet brukeren selv har valgt i appen/telefonnummeret vises i listen.

Huk av "Notify users" dersom brukeren skal varsles om den nye tilgangen.

Norge vil bli valgt som standard, dette kan endres ved.å trykke på flagget. Huk av på tilgangen du ønsker å gi brukerne. Merk at alle numrene på listen vil motta samme tilgang; dersom brukerne skal ha ulike tilganger, legg dem til en-og-en.

Les mer om de ulike tilgangene og funksjonene her:

Ordinær permanent tilgang til døren. Brukere med denne tilgangen har kun tilgang til å åpne/låse døren.

Tilgang til døren, i tillegg til deletilgang. Brukere med denne tilgang kan dele tilganger til den valgte døren videre.

Huk av "Notify users" dersom brukeren skal varsles om den nye tilgangen.

Dersom brukeren ikke har Unloc fra før, vil vedkommende få en SMS med informasjon. Dersom det er en tidligere Unloc-brukere vil det varsles i appen.

Klikk på "Access" for å gi tilgang til alle dørene i bygget, og "Access with sharing" for å gi deletilgang til alle dørene i bygget.