Hvordan legger jeg til Unloc i widgets på min telefon?

Legge til Unloc som snarvei i widgets

Oppdatert over en uke siden

Dine låser kan legges til som widget på telefonen for enkel og rask tilgang gjennom sidemenyen på din mobiltelefon. Widgetene vil fungere som snarveier til Unloc appen for å låse og åpne en dør. Husk å legge til nøklene som favoritt før du legger dem til i widgets, les mer her.

Legge til widgets på iPhone

Steg 1: Swipe til venstre på hjem-skjermen.

Steg 2: Press "Rediger" nederst på skjermen, og deretter "Tilpass"

Steg 3: Scroll til du finner "Unloc" på listen, legg til ved å trykke på (+).

Legge til widgets på Android

Steg 1: På hjem-skjermen, trykk og hold på et tomt felt.

Steg 2: Trykk på Widgets, og søk etter Unloc.

Steg 3: Press ned og hold på Unloc-widgeten. Du vil få opp bilder av hjemskjermen din.

Steg 4: Dra widgeten til hvor du vil ha den.