Danalock
Hvordan bytter jeg batterier på Danalock V3?

Bytte batterier på Danalock V3

Oppdatert over en uke siden

Du kan se batterinivået til låsen i Danalock-appen. Batteritiden varierer ut i fra bruk, men vil som regel vare ca 12 måneder.

Det er viktig at alle 4 batteriene byttes samtidig. Bruk kun standard CR123 litiumbatterier. Dersom du ikke bytter alle batteriene samtidig eller benytter feil batterier, kan det føre til overoppheting og eksplosjon. Les mer om dette temaet hos Danalock her.

Steg 1: Demonter Danalock V3 fra døren.

Steg 2: Åpne batterirommet og dra i de to sorte båndene for å løsne batteriene fra modulen.

Steg 3: Bytt ut alle batteriene med nye, og sett deretter på batterilokket.

Steg 4: Kalibrer låsen på nytt;

KALIBRERING I DANALOCK-APPEN

Trykk på “Device” og deretter “Calibration” i innstillingene. Gjennomfør en “Manual Calibration”:

1. Vri Danalock-låsen til ulåst (åpen dør) posisjon og trykk på den grønne knappen - Lagre ulåst posisjon (Save unlocked position).

2. Vri Danalock-låsen til låst posisjon (låst dør) og trykk på den røde knappen - Lagre låst posisjon (Save locked position).

3. Gjennomfør deretter en Test Kalibrering (Test calibration) for å se at alt fungerer som det skal.