Hvordan fjerner jeg tilgangen til noen i appen?

Fjerne tilganger i appen

Oppdatert over en uke siden

Du kan til enhver tid redigere andres tilganger i Unloc-appen på din mobiltelefon. Dersom du sitter i styret i sameiet kan du logge inn i kontrollpanelet for å fjerne tilganger.

Steg 1: Klikk deg inn på nøkkelen du ønsker å redigere tilgangen til, og du vil umiddelbart få opp en liste med hvem som har tilgang til nøkkelen.

Steg 2: Velg hvem du ønsker å fjerne tilgangen til, og klikk deretter på "Slett nøkkel". Vedkommende vil umiddelbart miste tilgangen til låsen.

Dersom du ønsker å tildele noen tilgang til dine dører; se her for å dele permanente nøkler, og her for å dele tidsbegrensede nøkler. Du kan gi delerettigheter til de du stoler på, les mer her.