Hvordan kan jeg tildele andre delerettigheter i appen?

Gi delerettigheter i appen

Oppdatert over en uke siden

Du kan gi delerettigheter til andre, slik at de også kan gi ut tilgang til dine låser. Merk at personer med delerettigheter kan gi videre tilgang til andre personer, sørg derfor på at du stoler på vedkommende som blir tildelt tilgang.

Start med å velge hvilken lås du skal endre delingsrettighetene til. Klikk deretter på "Gi delerettigheter", og velg deretter hvem du ønsker å tildele delerettigher på den spesifikke døren