Danalock
Hvordan skrur jeg på autolås med Danalock og Unloc?

Autolås på danalock V3

Oppdatert over en uke siden

Med Danalock sin autolås-funksjon vil døren automatisk låses igjen etter et bestemt antall sekunder. Denne funksjonen må settes opp og administreres i Danalock sin egen app.

Sørg for at du er i nærheten av Danalock-låsen. Naviger deg deretter til låsen du ønsker å sette opp med autolås, og klikk på "Settings". I menyen velger du "Auto lock" ved å slå på gildebryteren. Du kan selv velge hvor stor forsinkelse du ønsker på autolåsingen etter ditt behov. Velger du for eksempel 10 sekunder, vil låsen automatisk låse seg 10 sekunder etter den har blitt låst opp.

Etter autolås er aktivert i Danalock-appen, vil funksjonen være aktivert frem til den eventuelt blir deaktivert.