Oppsett av Futurehome i Unloc-appen

Hvordan kan jeg koble futurehome til Unloc-appen?

Oppdatert over en uke siden

Dine smart-låser i Futurehome-appen kan enkelt kobles til Unloc-appen. Etter at din Futurehome konto er koblet til Unloc, trenger du kun å benytte Unloc appen for å åpne, låse og dele tilgang til dine låser.

Steg 1: Last ned Futurehomeappen, og sett den opp i henhold til brukerveiledningen.

iOS (Apple): Du kan laste ned Futurehome-appen fra AppStore her.

Android: Du kan laste ned Futurehome-appen fra Google Play her.

KOBLE FUTUREHOME TIL UNLOC-APPEN

Steg 2: Last ned Unloc-appen fra Google Play eller AppStore, og opprett en ny brukerprofil. Les mer om hvordan du kan laste ned appen her.

Steg 3: I Unloc-appen, trykk på innstillinger i nederste høyre hjørne. Klikk deretter på “Legg til privat lås”, velg “Futurehome” og klikk videre for å koble til.

Steg 4: Logg inn med din Futurehome-brukerkonto;

Logg inn med din Futurehome-brukerkonto i appen (epost og passord). Godkjenn at Unloc AS skal ha tilgang til Futurehome for å gå videre. Dine låser i Futurehome vil nå dukke opp i Unloc-appen.