Hvordan dele en permanent nøkkel?

I Unloc appen kan du dele både tidsbegrensede og permanente nøkler.

Unloc avatar
Skrevet av Unloc
Oppdatert over en uke siden

En permanent nøkkel kan deles til familiemedlemmer eller andre som skal ha kontinuerlig tilgang låsen. Du kan velge å motta varsel i appen når nøkkelen benyttes slik at du full kontroll på hvem som benytter låsen. Klikk her dersom du ønsker å dele en tidsbegrenset nøkkel.

Steg 1: Trykk på "Del nøkkel" nederst på skjermen.

Steg 2: Velg hvilken lås du ønsker å dele tilgang til, klikk deretter på "Neste".

Steg 3: Velg mottaker(e) av den digitale nøkkelen fra din kontaktliste eller telefon-nummer.

Steg 4: Velg hvor lenge vedkommende skal ha tilgang til den digitale nøkkelen. Dersom du ønsker å gi ubegrenset tilgang, huk av på "Ubegrenset".

Klikk på "Neste" for å få et sammendrag av den nyopprettede nøkkelen - se over og del. Velg varsel for når nøkkelen brukes dersom du ønsker det.

Så fort nøkkelen er delt, vil mottakeren motta en SMS med informasjon om nøkkelen. Hvis mottakeren allerede har appen installert, eller hatt den installert tidligere, vil nøkkelen bli synlig i appen umiddelbart.

Du kan gi delerettigheter til andre, slik at de også kan gi ut tilgang til dine låser. Les mer her.