Jeg skal flytte - hva gjør jeg med låsen?

Hva gjør jeg med Unloc når jeg flytter?

Oppdatert over en uke siden

Hvis du skal flytte, kan ny eier ta over låsen uten at Danalock-låsen trenger å demonteres fra døra.

Steg en - Slett låsen i Danalock-appen

Fra hovedmenyen i Danalock-appen klikker du deg inn på “Device” i nedre høyre hjørne. Velg “Delete device” og bekreft med å klikke “Ok”.

Steg to - Slett låsen i Unloc-appen

I Unloc-appen - Velg innstillinger fra nedre høyre hjørne, og deretter "Danalock" under Låser. Velg din Danalock-konto fra listen, og klikk på "Oppdater tilkobling". Låsen er nå fjernet fra din Unloc-app..

Steg tre - Ny eier:

Den nye eieren av låsen kan deretter laste ned Danalock-appen på sin telefon, og opprette sin egen brukerprofil med sin kontaktinformasjon. Følg denne veiledning.

Du kan benytte samme brukerprofil i både Danalock-appen og Unloc-appen dersom du skal installere Unloc på en ny lokasjon på et senere tidspunkt.