Få Unloc hjemme.

Det eneste du trenger for å komme i gang, er en Unloc-kompatibel digital lås.

Kris Riise avatar
Skrevet av Kris Riise
Oppdatert over en uke siden

Hvis du heller ønsker å få hjelp med installering, klikk her.

Kjøp en Unloc-kompatibel digital lås.

Vi verken selger eller produserer låser, men vi jobber med å støtte ulike typer, slik at du skal kunne velge den låsen som passer deg.

En robust digitallås som monteres enkelt på innsiden av døren og ikke synes fra utsiden. Du kan fortsatt bruke dine fysiske nøkler.
Se pris på Danalock

ELLER

En smarthus-hub som gjør det mulig å koble til alle de smarte enhetene i huset ditt. Unloc kan kobles til Futurehome.
Se låser som funker med Futurehome.

Monter låsen.

Når du har kjøpt og mottatt låsen, kan du sette igang med monteringen. Dette kan du gjøre selv eller så kan du bestille montering.
Se hvordan du monterer Danalock.
Se hvordan du monterer Futurehome.

Tilknytt låsen i Unloc-appen.
Etter montering kobler du til låsen i appen.
Se hvordan du kobler til låsen.