Universal Module V3 er en liten universalmodul fra Danalock som gir deg muligheten til å kontrollere oppgangsdører, garasjedører, porter, og andre ankomstpunkter tilkoblet strøm.

Den installeres av en av våre partnere. Det eneste som trengs for å installere er tilkobling til strøm. Ingen inngrep blir gjort i eksisterende lås, så gamle nøkler / kort / brikker / koder kan fortsatt brukes som normalt.

Det er en optimal løsning for borettslag og sameier.

Fordelen med Unloc er at man kan dele både permanente og midlertidige nøkler. Permanente til beboere. Midlertidige til håndverkere som skal inn midt på dagen og besøkende.

I tillegg er Unloc en åpen plattform som betyr at den er maskinvare uavhengig. Hvis du for eksempel har en Danalock på hytta og låser tilkoblet Futurehome hjemme kan du med Unloc administrere alle låsene fra én og samme app.

Unloc samarbeider også med flere store tjenestetilbydere, blant annet Helthjem og CityMaid. Disse samarbeidspartnerne tilbyr deg å motta hjemlevering uten å måtte være hjemme — ved at de også benytter Unloc-appen.

En nøkkel som deles via Unloc-appen er kryptert og kan ikke deles videre. Du kan la andre dele nøkler ved å logge inn i kontrollpanelet og legge de til der.

Se monteringsvideo her.
For mer informasjon besøk Danalock sine sider.