Gå til hovedinnhold

Hva skjer når en beboer flytter inn/ut?

Skrevet av Aksel

Når en beboer flytter ut, vil alle tilhørende tilganger automatisk bli fjernet på overtakelsesdato.

Dette gjelder både tilgangen i adressegruppe, mobilnøkler gitt til andre dører fra styret, samt eventuell tilgang til en ringeliste på Doorbell!

Ny eier blir automatisk lagt inn i samme adressegruppe, og vil få de samme tilgangene som resten i adressegruppen. Helt sømløst!

Om man bruker Doorbell, må brukeren legges til her via "Doorbell" i Kontrollsenteret.

Svarte dette på spørsmålet?